Grootse opening ‘Kunst in de kas Roerdalen’

bij kwekerij Knippenberg-Eijkenboom

 

 

De burgemeesters Monique de Boer-Beerta van de gemeente Roerdalen en haar collega Marcel Maurer van Wassenberg zijn zaterdag 22 april te gast bij Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom, Reutjesweg 49A in Sint Odiliënberg. Beide bestuurders luiden de officiële start van het project ‘Kunst in de kas Roerdalen’ in.

Bezoekers zijn die dag van harte welkom in de kassen van Ruud Eijkenboom en zijn team. Tussen 14 en 21 uur is er, onder het genot van een hapje en een drankje, van alles te doen en te beleven. Onder de noemer ‘Kunst in de kas Roerdalen’ presenteren meer dan 20 kunstenaars, die overigens aanwezig zijn,  uit de directe omgeving meer dan 150 kunstwerken die tussen de ‘bloeiende’ planten opgesteld staan. Verder hebben verschillende kinderen uit de gemeenten Roerdalen en Wassenberg (D) les gehad van initiator/kunstenares Marleen Hansen. De door deze jeugdige kunstenaars gemaakte kunstwerken ontbreken uiteraard niet op zaterdag 22 april.

Voor alle bezoekers van de opening staat een leuke, duurzame attentie klaar.

 

De bezoeker wordt daarnaast overspoeld door de geuren en kleuren van liefst 250.000 (!) tuin- en terrasplanten.

En wie meer wil weten over het (eigen) kweekproces en/of het duurzaam verhaal van Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom - sinds enkele weken is de kwekerij volledig gasloos en wordt de benodigde energie voor de kweek van de planten geheel gehaald uit de zon kan voor uitleg terecht

bij een van de medewerkers. ‘’Kunst en bloemen/planten, de ideale combinatie’’.

Noteer dus in uw agenda: zaterdag 22 april vanaf 14.00 uur

opening expositie ‘Kunst in de kas Roerdalen’.

 

Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom, Reutjesweg 49A in Sint Odiliënberg.

Kijk voor meer informatie op www.kunstindekasroerdalen.nl of www.kwekerijknippenberg-eijkenboom.nl

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb